Partner programok 2017

 

 

ULTRA

Ultra futóverseny és filmvetítés Simonyi Balázs rendezővel és a film többi alkotójával!

Simonyi Balázs és forgatócsoportja az Ultrában öt versenyző küzdelmét mutatja be a legendás Spartathlon futóversenyen – a film igazi különlegessége, hogy a rendező is többszörös teljesítő, az öt szereplőközül az egyik maga az alkotó. Az Ultra az alkotók jelenlétében szeptember 11-én, 17 órakor látható az Uránia teremben.

Bárki nevezhet a 25 órán át tartó futóversenyre, melynek célja, hogy mi is kapjunk egy szeletet az Ultra központi témájául szolgáló Spartathlonból! A versenyzők félórás váltásban teljesíthetnek szeptember 9-én, 17 órától egészen másnap 18 óráig, miközben egy Spárta és Athén közötti útvonalról készült 25 órás felvételt nézhetnek kivetítve.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött:https://tinyurl.com/ultracinefest

A program helyszíne:
Helynekem Kulturális Tér és Szórakozóhely terasza a Szinva teraszon
3525 Miskolc, Széchenyi u. 30.

 

THE TORINO FILMLAB IN MISKOLC

A Jameson CineFest szeretettel üdvözli a TorinoFilmLabet Miskolcon 2017-ben. A Lab nemzetközi filmes labor, ami egész évben segíti a világ minden tájáról származó filmeseket – különösen az első vagy második játékfilmjükön dolgozó alkotókat. Képzés, fejlesztés, finanszírozás és terjesztés – ezek azok a területek, amelyekben a TorinoFilmLab segítséget tud nyújtani a művészeknek. A labor támogatásának köszönhetően a 2008 óta 75 film készült el.

A TorinoFilmLab számos programot indít és a fent említett területek mindegyikével kapcsolatban nyújt támogatást. A ScriptLab kifejezetten a forgatókönyv-fejlesztésről szól. A FeatureLab teljeskörű segítséget nyújt az első vagy második játékfilmjükön dolgozó kreatív csapatoknak a projekttervezésben és a közönség megszólításának lehetőségeiben. A két program egész évben egymással párhuzamosan fut, majd novemberben, a Torinói Film Fesztivál TFL Meeting Event nevű rendezvényén éri el csúcspontját, amikor is a résztvevő projekteket bemutatják producerek, értékesítéssel foglalkozó szakemberek, forgalmazók és más – a független filmgyártásban érdekelt – szakemberek előtt. Jó munkát, jó filmfejlesztést kívánunk az alkotóknak és a tutoroknak!

További részletek: www.torinofilmlab.it

Főtámogató
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartnerek
További támogatók...
Kedves Barátunk!

Kérjük támogasd
adód 1 százalékával a miskolci filmes rendezvényeket!

CineFest Egyesület
Adószám: 18448849-1-05 3525 Miskolc, Városház tér 20.

Köszönjük!

A CineFest Egyesület támogatója
Hírlevél

Ha szeretnél friss információkat kapni a fesztivállal kapcsolatban, iratkozz fel hírlevelünkre!

E-mail: