KEKIM-TALÁLKOZÓ, EGY POHÁR BORRAL: 20-ÁN 6-KOR

A Kunt Ernő Képíró Műhely tagjai olyan dokumentumfilm-készítők és filmkedvelők, akik sok szálon kapcsolódnak Miskolchoz és Kunt Ernő (1948-1994), a kiváló vizuális antropológus munkásságához. Fontosnak tartják olyan dokumentumfilmek és fotók készítését, amelyek révén élő találkozások jöhetnek létre emberek, különféle társadalmi csoportok és kultúrák között. A KEKIM az idei Jameson CineFest - Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválon különdíjat ajánlott fel a dokumentumfilmes versenyprogramba jutott filmek egyikének.

Az egyesület tagjai szeptember 20-án 18 órától a Miskolci Galéria udvarára kerekasztal-beszélgetésre és egy pohár borra hívják és várják a fesztivál résztvevőit, valamint minden érdeklődőt. Az est során szó esik majd a dokumentumfilmekről, a kulturális antropológiáról, részleteket láthatunk a tagok által készített filmekből, de bemutatják a KEKIM különdíjpályázatának nyertesét és alkotóját is.

A beszélgetést Bán András műkritikus, a Miskolci Egyetem Kulturális és Vizuális Antropológia Intézetének oktatója, a Miskolci Galéria Városi Művészeti Múzeum igazgatója vezeti.

Főtámogató
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartnerek
További támogatók...
Kedves Barátunk!

Kérjük támogasd
adód 1 százalékával a miskolci filmes rendezvényeket!

CineFest Egyesület
Adószám: 18448849-1-05 3525 Miskolc, Városház tér 20.

Köszönjük!

A CineFest Egyesület támogatója
Hírlevél

Ha szeretnél friss információkat kapni a fesztivállal kapcsolatban, iratkozz fel hírlevelünkre!

E-mail: